Λόγια του Βαρδάρη

 • Η απάντηση Αχτσιόγλου στους επικριτές και η στήριξη του Άδωνη
  22/06/2022 13:34

  Η απάντηση Αχτσιόγλου στους επικριτές και η στήριξη του Άδωνη

  Τη δική της απάντηση στα τρολ του διαδικτύου που τα έβαλαν μαζί της για την εξωτερική της εμφάνιση έδωσε σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου. Με ανάρτησή της στο Facebook η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στους λογαριασμούς με τα ψευδώνυμα που τις τελευταίες ημέρες σχολίαζαν το βάρος, τα ρούχα και σημάδια στο σώματος, προκαλώντας την αντίδραση της πρώην υπουργού Εργασίας.

  «Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει.» ήταν η ανάρτηση της κ. Αχτσιόγλου.

  Πάντως, στο πλευρό της πέραν των χρηστών των κοινωνικών δικτύων και των Συριζαίων βρέθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης. «Την κα @E_Achtsioglou όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!», έγραψε ο Άδωνης Γεωργιάδης στο Τwitter.