Λόγια του Βαρδάρη

 • Η συγκινητική ανάρτηση του επί 20 χρόνια συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά
  13/10/2021 15:52

  Η συγκινητική ανάρτηση του επί 20 χρόνια συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά

  Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στα social media ο στενός συνεργάτης της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, δημοσιογράφος και υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Προέδρου Νίκος Βοσδογάνης εύχεται περαστικά στην φίλη του πάνω από όλα και πολιτικό Φώφη Γεννηματά. 

  " 20 χρόνια μαζί. Σαν μια στιγμή όλα γυρνάνε στο χθες και αυτό που μου έρχεται στο μυαλό για το αύριο είναι μόνο αισιοδοξία και χαμόγελα. Από τη Βουλή, την υπερνομαρχία, την ΕΝΑΕ , την αυτοδιοίκηση. Τα Υπουργεία , τη μεθοδικότητα και την επιμονή. Τη μεγάλη δοκιμασία με τον καρκίνο. Εμείς φοβόμασταν εσύ όχι, ποτέ δεν δείλιασες, πάλεψες, βγήκες μπροστά, μίλησες για να σπάσουν τα ταμπού. Τις προσωπικές στιγμές, το σπίτι, τη Σκύρο, τον Ανδρέα. Τα παιδιά μας που τα καμαρώνουμε που μεγάλωσαν. 

  Τις ατέλειωτες ώρες μπροστά στα κείμενα, να είναι όλα άψογα, να μη ξεφεύγει τίποτα, να θυμάσαι τα πάντα από όσα έχεις πει. Οι εκατοντάδες εκπομπές, οι συνεντεύξεις, οι κάμερες, τα φώτα, τα μικρόφωνα, οι φωτογραφήσεις. Να μου λες συνέχεια ότι είμαι ο πιο αυστηρός κριτής. Οι ομιλίες, τα ταξίδια, οι περιοδείες, η ταχύτητα , η Ελλάδα μια …γειτονιά. Το ΠΑΣΟΚ , το Κίνημα Αλλαγής. Η πολιτική, η ανθρωπιά, η διαρκής προτροπή σε μένα και σε όλους: μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρόεδρε, Φώφη, από αυτή τη δοκιμασία θα βγεις και πάλι νικήτρια. 

  Έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που σε αγαπάνε, που σε σέβονται, που σε νοιάζονται. Δύναμη σου οι ευχές του ελληνικού λαού. Όλοι Φώφη ξανά" καταλήγει ο κ. Βοσδογάνης. 


Δείτε ακόμα