Λόγια του Βαρδάρη

 • Κινητικότητα...
  20/04/2021 12:38

  Κινητικότητα...

  Μπορεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης να διαβεβαιώνει σε κάθε συνέντευξή του πως οι κάλπες θα "στηθούν" στο τέλος της τετραετίας, ωστόσο οι εν ενεργεία βουλευτές αλλά και οι υποψήφιοι δείχνουν... κινητικότητα. 

  Πρόσφατα ο γιατρός και πολιτευτής της ΝΔ, Διαμαντής Γκολιδάκης βρέθηκε στην πλατεία του δήμου Κορδελιού- Ευόσμου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο της περιοχής, Κλεάνθη Μανδαλιανό. Αφορμή για την επίσκεψη στην περιοχή στάθηκε η δράση συλλογής τροφίμων του σωματείου "Αρωγή" για τη στήριξη των πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

  Σε δηλώσεις του ο κ. Γκολιδάκης τόνισε την αναγκαιότητα τέτοιων δράσεων τη δύσκολη εποχή της πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλία που τον συνδέει με τον, επίσης ιατρό, δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, υπογραμμίζοντας πως εκτός όλων των άλλων, τους ενώνει και ο Όρκος του Ιπποκράτη, οπότε είναι αυτονόητο να συμπράττουν σε αυτές τις προσπάθειες.

  Επιπλέον, ο Δ. Γκολιδάκης αναφερόμενος στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, είπε πως πρόκειται για ένα από τους μεγαλύτερους Δήμους στην Κεντρική Μακεδονία με μεγάλο νεανικό πληθυσμό, που έχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης. Ο κ. Γκολιδάκης μιλώντας με το δήμαρχο, αλλά και με πολίτες στην πλατεία Ευόσμου, δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου.
Δείτε ακόμα