Λόγια του Βαρδάρη

 • Μια πρώην και μια νυν διευθύντρια (πρωθυπουργικού γραφείο) μαλώνανε...
  01/05/2021 15:44

  Μια πρώην και μια νυν διευθύντρια (πρωθυπουργικού γραφείο) μαλώνανε...

  "Πόλεμος" έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ μιας πρώην και μιας νυν διευθύντριας πρωθυπουργικού γραφείου. 

  Ο λόγος για τις κυρίες Κατερίνα Νοτοπούλου και Μαρία Αντωνίου. Η πρώτη ήταν η πρώτη... ένοικος του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα τότε στη Θεσσαλονίκη, στο διοικητήριο. Η δεύτερη, τοποθετήθηκε στην ίδια θέση με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε σχεδίαζε να το καταργήσει. Τελικά, δεν το κατήργησε, αντιθέτως το αξιοποίησε τοποθετώντας εκεί την Βορειοελλαδίτισσα εκ Καστοριάς πρώην βουλευτή Μαρία Αντωνίου. 

  Σε πρόσφατη συνέντευξή της η κ. Αντωνίου δήλωσε μεταξύ άλλων: "Το ρουσφέτι για τη Νοτοπούλου έγινε χρήσιμο". 

  Είδε την συνέντευξη η Νοτοπούλου κι έγινε... Τούρκος. 

  "Με περισσή έκπληξη, αλλά και θλίψη διαπιστώνω πως η αήθης επίθεση της ΝΔ εναντίον μου- και μάλιστα Μεγάλο Σάββατο ανήμερα- έχει υπερβεί κάθε όριο.

  Η κατά άλλα «άφαντη» επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντώνιου, εμφανίστηκε ξαφνικά σήμερα -και όχι για να δώσει λύση σε κάποιο από τα φλέγοντα προβλήματα της πόλης- αλλά για να μου επιτεθεί προσωπικά, αποκαλώντας «ρουσφέτι» το θεσμό του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη και εξαπολύοντας ταυτόχρονα λάσπη με πηχυαίους τίτλους εναντίον μου.

  Λυπάμαι βαθιά για το ιταμό αυτό επίπεδο πολιτικού ήθους και λόγου.

  Λυπάμαι διπλά που η κ. Αντωνίου επέλεξε αυτόν τον θλιβερό τίτλο για έναν δυναμικό και παραγωγικό θεσμό, ο οποίος σε τελική ανάλυση κρίθηκε από όλους τους φορείς και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για το έργο του, το οποίο δεν περιορίστηκε από δήθεν διαχωριστικές γραμμές και κομματικές περιχαρακώσεις. Για αυτό και αναγνωρίστηκε από όλους.

  Λόγω της ημέρας και όχι μόνο, θα την αφήσουμε μόνη στον μικροπολιτικό της κατήφορο" σχολίασε σε ανακοίνωσή της η βουλευτίνα Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ. 

  Μένει να δούμε εάν θα σηκώσει το γάντι η Αντωνίου. 

  antoniou.jpeg
Δείτε ακόμα