Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης απέκτησε νέο διαδικτυακό σπίτι
  12/04/2021 21:24

  Ο δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης απέκτησε νέο διαδικτυακό σπίτι

  Νέο, ανανεωμένο, σύγχρονο και εύχρηστο σάιτ απέκτησε ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης.

  Ο δημότης αλλά και ο επισκέπτης της περιοχής με μια απλή πλοήγηση έχει την δυνατότητα να αντλήσει πλούσιο πληροφοριακό υλικό για τις δράσεις και τα προγράμματα του δήμου, την ιστορία, τα έργα, την διοίκηση.

  Η λειτουργία του νέου διαδικτυακού τόπου επιτρέπει την 24ωρη επικοινωνία των δημοτών με τον δήμο, ενώ δίνει τη δυνατότητα να καταχωρίσουν τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους.

  "Η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, που ανοίγει ένα συνεχή δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας, αποτελεί το κύριο μέσο έγκυρης και έγκαιρης επικοινωνίας με τους δημότες και επισκέπτες μας και αναδεικνύει όλη την ιστορία, τον πολιτισμό, τη μοναδικότητα, αλλά και όλες τις ενημερώσεις για τα δρώμενα του τόπου μας.

  Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης έρχεται ακόμη πιο κοντά στους δημότες του, υλοποιώντας την στρατηγική του για την ψηφιακή μετάβαση της πόλης μας στη νέα εποχή, χρησιμοποιώντας καινοτόμες υπηρεσίες. Τα νέα ψηφιακά εργαλεία δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες/δημότες να συμμετέχουν ενεργά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, να παρακολουθούν το δημοτικό έργο και να ενημερώνονται καθημερινά εύκολα και γρήγορα για τα νέα της πόλης μας.

  Με την πεποίθηση ότι η νέα ιστοσελίδα μας θα γίνει ο νέος διαδικτυακός τόπος συνάντησης όλων μας και η νέα καθημερινή σας συνήθεια, που θα ενδυναμώσει την επικοινωνία μας και θα ωφελήσει το μέλλον του τόπου μας, σας καλωσορίζω, για άλλη μία φορά, στο νέο portal του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης" αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου 


Δείτε ακόμα