Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο Γ. Λίλτσης… στέλνει μήνυμα στο “2” και στηρίζει την τοπική αγορά του δήμου Παύλου Μελά
  19/01/2021 19:19

  Ο Γ. Λίλτσης… στέλνει μήνυμα στο “2” και στηρίζει την τοπική αγορά του δήμου Παύλου Μελά

  Μήνυμα στήριξης στην τοπική αγορά, τους εμπόρους και επαγγελματίες που σήκωσαν τα ρολά των καταστημάτων τους μετά από δυο μήνες, στέλνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο δήμο Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στη σελίδα του στο facebook «από τη Δευτέρα στέλνουμε “2” στο 13033, στηρίζουμε και ψωνίζουμε από τα καταστήματα της γειτονιάς μας, από τα μαγαζιά του δήμου μας».

  Το παρατεταμένο lockdown, όπως τονίζει ο ίδιος, και η αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και κάθε είδους εμπορικής δραστηριότητας λόγω του κορονοϊού έχει αφήσει άδεια τα ταμεία των επαγγελματιών συμπολιτών μας για πολλές εβδομάδες.

  liltshs-agora.jpg

  «Επαγγελματίες με πρόσωπο, όχι άγνωστοι: ο πατέρας μας, η μητέρα μας, ο γείτονας, ο άνθρωπος που λέμε την πρώτη καλημέρα και πρέπει να τους βοηθήσουμε να επιβιώσουν.

  Ας τους δείξουμε πόσο μας έλειψαν και πόσο σημαντική είναι και για εμάς η ύπαρξή τους.

  Για το λόγο αυτό από την περασμένη Δεύτερα, πάντα με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει θεσπίσει η Πολιτεία «Στηρίζουμε την αγορά μας, Ψωνίζουμε από τα μαγαζιά μας, γιατί ζούμε και ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας».

  Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” σας ευχόμαστε “καλή αρχή” και σας υπενθυμίζουμε ότι μας λείψατε!

  Καλή αντάμωση».


Δείτε ακόμα