Λόγια του Βαρδάρη

 • Οι ευχές του διοικητή της 4ης ΥΠΕ από το ΑΧΕΠΑ που εφημερεύει
  01/05/2021 17:06

  Οι ευχές του διοικητή της 4ης ΥΠΕ από το ΑΧΕΠΑ που εφημερεύει

  Στο νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ" που σήμερα εφημερεύει, το νοσοκομείο το οποίο πρώτο στη χώρα δέχτηκε τον πρώτο ασθενή με κορονοϊό, επισκέφτηκε ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης. 

  Από εκεί έστειλε τις πασχαλινές του ευχές.


  "Μια σύντομη επίσκεψη στο ΤΕΠ του ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ, μαζί με τον Διοικητη του Νοσοκομείου τον κ. Παντελιάδη, το οποίο βρίσκεται σήμερα σε εφημερία. Δυστυχώς η πίεση στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της Θεσσαλονικης αρμοδιότητας της 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης είναι ακομα σε υψηλά επίπεδα. 

  Λίγο ακόμα υπομονή. Φτάνουμε στο τέλος. 

  Η αισιοδοξία και η ελπίδα που πηγαζει απο την πολύ καλή πορεία του εμβολιασμού, δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχάσουμε την τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας. Ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό παρα την κόπωση και την κούραση, σωματική και ψυχική, δίνουν έναν αγώνα καθημερινό.Όπως έγραψε ο αγαπημένος μου Καζαντζάκης, «Εγώ κοιτάζω κάθε στιγμή το θάνατο· τον κοιτάζω και δε φοβούμαι· όμως και ποτέ, ποτέ δε λέω: Μου αρέσει. Όχι, δε μου αρέσει καθόλου! Δεν υπογράφω!».Ε λοιπόν, Γιατροί και Νοσηλευτές μάχονται να μην υπογράψει κανείς. Κανείς μας δεν θέλει να υπογράψει. Καλή Ανάσταση σε όλους" έγραψε στο facebook ο κ. Τσαλικάκης.


Δείτε ακόμα