Λόγια του Βαρδάρη

 • Πρώην δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για τις επόμενες εκλογές
  20/01/2021 13:09

  Πρώην δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για τις επόμενες εκλογές

  Έτοιμος να διεκδικήσει τον δήμο Θερμαϊκού για άλλη μια φορά είναι, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Μαυρομάτης. 

  Ήδη κάνει κινήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του και να ενισχύσουν την ομάδα του. 

  Είναι χαρακτηριστική η απάντηση που δίνει σε όσους τον ρωτούν. "Θα είμαι 100% υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2023" αναφέρει. Ο κ. Μαυρομάτης δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του, ενώ την έχει κάνει γνωστή και σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού. "Πήραμε έναν δήμο στο κόκκινο και καταφέραμε ο δήμος Θερμαϊκού να ενταχθεί στο 10% των υγιέστερων οικονομικά δήμων της χώρας" αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρομάτης. 

  mavrommatis-dimarxos-thermaikou.jpg


  Όπως μαθαίνουμε ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης "Θερμαϊκός Νέα Πορεία" πραγματοποιεί ανά τακτικά χρονικά διαστήματα συναντήσεις μέσω... διαδικτύου με τα στελέχη και τους εκλεγμένους συμβούλους της παράταξής του. 

  Υπενθυμίζεται πως στις εκλογές του 2019 ο κ. Μαυρομάτης εξέλεξε 11 συμβούλους μαζί με τον ίδιο και ο Γιώργος Τσαμασλής 10. Ωστόσο την δεύτερη Κυριακή ο τελευταίος επικράτησε του πρώτου. 


Δείτε ακόμα